Subota, 11/11 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
11/11Posušje vs Sarajevo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/11/2023 22:54
U okviru 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, ekipa Posušja će ugostiti Sarajevo. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Posušje

Ekipa iz istoimenog grada je u novu sezonu, jasno, ušla sa ciljem da obezbijedi opstanak u ligi i ako je nekako moguće što duže ostati konkurentan  za gornji dio tabele. Za sada im ne ide loše, pošto su nakon 13 odigranih kola osvojili 16 bodova, što je dovoljno za 8. mjesto na tabeli, sa 6 bodova više od opasne zone. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu, a u tom periodu su upisali čak 4 remija od kojih je zadnji bio protiv ekipe Širokog Brijega (1:1) u prošlom kolu.

Sarajevo

Tim iz Sarajeva je u prošlom kolu odigrao jednu veoma tešku i zahtijevnu utakmicu protiv lidera na tabeli ekipe Borca iz Banja Luke. Uspijeli su da dođu do jednog boda i tako ostanu na -6 u odnosu na njih. Na poslednjih 5 utakmica su upisali  dvije pobjede, dva remija i jedan poraz. Za očekivati je da u ovom meču krenu hrabro po neophodna tri boda, a na svih poslednjih 5 mečeva protiv ove ekipe su upisali 3 boda.

Prijedlog

Prema svemu navedenom gore, mišljenja smo da će gosti slaviti u ovom meču pa vam predlažemo dvojku po kvoti 2.55 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.