Subota, 11/11 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
11/11Antverpen Rojal vs Standard LiježUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
10/11/2023 23:01
U okviru 14. kola Pro lige, prošlogodišnji šampion Belgije Antverp će na domaćem terenu dočekati Standard iz Liježa. Meč je na programu od 16 časova.
Antverp

Posle nevjerovatne prošle sezone i osvojanja titule u poslednjem kolu, očekivalo se malo više od njih u ovoj sezoni. U Ligi šampiona pružaju zaista loše partije i u konkurenciji sa Šahtjorom i Portom nisu uspijeli da ostvari nijednu pobjedu. Loše igraju i u domaćem šampionatu pa su već na -11 od vodećeg Rojala. U poslednjem kolu su slavili protiv Genka sa 3:2 i tako najavili nešto bolje partije.

Standard Lijež

Nekadašnji gigant iz Belgije godinama već zauzima središnji dio tabele i tek ponekad uspije da pomrsi račune vodećim timovima. Trenutno su na 8. mjestu na tabeli sa 17. osovojenih bodova što je svakako ispod njihovog nivoa. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali sa ekipom Mehelena (1:1), a na njihovih 5 poslednjih mečeva je uvijek dolazila igra GG.

Naš prijedlog

Antverp je zaista dobar kod kuće i svakom protivniku zatresu mrežu bar jednom, dok Standard uvijek pruža dobre partije protiv vodećih timova pa tamo očekujemo i ovog puta. Prema tome predlažemo igru 3+ po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.