Ponedeljak, 13/11 - Fudbal, Francuska, National
13/11Le Mans vs ŠateruDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
11/11/2023 13:42
Posle baš dosta vremena za vas smo analizirali jedan duel francuske treće lige, a ovog puta je izbor pao na meč između Le Mana i Šaterua. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Le Man

Ekipa Le Mana generalno igra promenljivo u dosadašnjem toku prvenstva, a nekadašnji drugoligaš se u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli.
Primarni cilj će svakako biti borba za plasman u drugi po kvalitetu rang francuskog fudbala, što će biti veoma težak zadatak.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa i tri poraza, a u prošlom kolu je Le Man poražen na gostovanju kod Avranša kada je bilo 2:1.

Šateru

Sigurno je da smo dosta više očekivali od Šaterua, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Do sada je nekadašnji drugoligaš odigrao dvanaest mečeva u šampionatu i ostvario samo dva trijumfa, čak šest remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je Šateru odigrao jako loš meč na svom terenu protiv Roana, a taj duel je pripao gostima rezultatom 0:3.

Naš predlog

I jedni i drugi nisu na svom nivou ove sezone, a kako Šateru na gostovanjima ima skor od čak pet remija i samo jednog poraza, mišljenja smo da gosti neće doživeti poraz ni na ovom duelu kod Le Mana, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.