Utorak, 14/11 - Fudbal, Argentina, Primera
14/11Sarmijento vs Godoj Kruz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
11/11/2023 13:55
Argentinski Liga Kup polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sarmijenta i Godoj Kruza. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Sarmijento

Fudbaleri Sarmijenta igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli, i ono što je najvažnije, ovaj tim još uvek ima šanse da dođe do plasmana u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva Sarmijento je ostvario samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Njuelsa, kada je bilo 0:1.

Godoj Kruz

Godoj Kruz igra na veoma visokom nivou u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli grupe B.
Jedino što bi ovaj tim moglo da ostavi bez plasmana u samu završnicu Liga Kupa su neki čudni rezultati, do kojih zaista ne bi trebalo da dođe.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli grupe B je ostvario četiri trijumfa, uz samo jedan poraz, a u prošlom kolu je Godoj slavio na svom terenu protiv Platensea, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Kako je Godoj praktično već sebi obezbedio plasman u završnicu Liga Kupa, vrlo lako se može desiti da trener ove ekipe odmori neke od svojih ključnih fudbalera, što bi domaćin kome su bodovi preko potrebni mogao, ali i morao da iskoristi, i zato vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.