Nedelja, 12/11 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
12/11Borac Banja Luka vs Željezničar1X2tip: 1
1 / 10 Ulog
12/11/2023 00:19
Pred nama je derbi 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kom će Borac u Banja Luci dočekati Željezničar. Meč je na programu od 15 časova i 15 minuta.
Borac Banja Luka

Ciljevi za ovu sezonu kluba iz Platonove ulice su jasni, titula i plasman u Evropu. Za sada su na dobrom putu da to i ostvare, pošto su nakon 13 odigranih kola lider na tabeli sa 30 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme su u blagom padu forme usljed nešto jačih protivnika ali treba napomenuti da su u kratkom periodu dva puta ostali neporaženi od Sarajeva i jednom od Zrinjskog, a to će biti njihovi glavni konkurenti za titulu u ovoj sezoni.

Željezničar

Posrnuli gigant sa Grbavice nikako da se uključi u borbu za titulu i ostvari neki značajniji rezultat. Ove sezone igraju veoma turbulentno i u poslednjih pet utakmica bilježe pobjede nakon kojih u narednom kolu slijede poraza i to obično u gostima. Jasno je da im ne ide van njihovog stadiona. Borac u okviru Premijer lige nisu savladali na njihovom terenu još od 2017. godine. Na svih 6 gostovanja ove sezone su upisali poraze!

Prijedlog

Jasno je da je Borac kvalitetniji tim i da se nalazi u boljem trenutku od protivnika, Željo je potpuno druga ekipa u gostima i mišljenja smo da će danas veoma teško do bodova u gostima. Prema tome predlažemo čistog keca po kvoti 1.55 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.