Ponedeljak, 13/11 - Fudbal, Danska, 1st Division
13/11Hobro vs Hillerød1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/11/2023 23:53
U okviru 16. kola Prve divizije Danske, sastaće se Hobro i Hilerod. Meč je na programu od 19 časova.
Hobro

Nekadašnji stalni učesnik Superlige Danske je sada solidan drugoligaš. U poslednjih 5 mečeva su upisali čak 3 poraza i dvije pobjede, a u poslednjem kolu je od njih bio bolji Sonderjiske sa 1:0. U dosadašnjem toku sezone su upisali 8 pobjeda i 7 poraza, zanimljivo do sada nijednom nisu remizirali. Njihov najbolji strijelac u dosadašnjem dijelu sezone je Muamer Brajanac sa 8 postignutih golova.

Hilerod

Ovaj tim će svakako biti zadovoljan ukoliko obezbijedi opstanak u drugom rangu takmičenja. Dosta loše su započeli novu sezonu ali u poslednje vrijeme igraju zaista sjajno i u poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz. U nizu su od dvije pobjede, a poslednja je bila nad ekipom Naestveda sa 1:0. Sa 19 osvojenih bodova trenutno su 8. mjestu na tabeli. Njihov najbolji strijelac u dosadašnjem toku sezone je Pingel sa 7 postignutih pogodaka.

Prijedlog

Mišljenja smo da će ovo biti jedan veoma efikasan i uzbudljiv meč, a obje ekipe znaju da odigraju na veliki broj golova. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.70 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.