Utorak, 14/11 - Fudbal, Engleska, FA Kup
14/11Jork Siti vs ChesterUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
13/11/2023 12:15
U ponovljenom meču engleskog FA kupa Jork Siti dočekuje Čester. U prvom meču bilo je nerešeno 0:0. Utakmica je na programu u utorak u 20.45.
Jork Siti

Domaćin je član engleske pete lige, tkz Nacionalne lige i trenutno se nalaze tek na 19. mestu i sigurno da im je pitanje opstanka najbitnije u ovom momentu. U subotu su prekinuli niz bez pobede od tri utakmice i slavili su protiv Filda sa 2:0. Na drugoj strani igraju i u FA kupu i ma koliko se u tom važnom takmičenju, najstarijem na svetu, često događaju senzacije, teško je očekivati da jedan petoligaš dođe do završnice. I u prvom kolu FA kupa Jork je morao da igra dva meča sa nižerazrednim Nidam Marteom, posle remija na svom terenu su pobedili na strani minimalnim rezultatom. U prvom odmeravanju snaga sa ekipom Čestera takođe nije bilo golova, pa su sada, logično, favoriti na svom terenu.

Čester

Gosti igraju u šestoj ligi u grupi sever i posle dosadašnjeg dela sezone nalaze se tek na 14. mestu sa 23 bodova. Njihova prednost je da imaju tri meča manje od većine ekipa i sa eventualnim pobedama u tim mečevima mogli bi da skoče čak do mesta koje vodi u plej-of. Sumnjamo da se tako neđto može dogoditi, liga je dosta jaka, s obzirom o kom se rangu radi, pa su tiu jedan Skantorp, Alfreton, Čorli i drugi. Čester je imao četiri uzastopne pobede pre poraza u subotu na gostovanju u Darlingtonu. Dobru formu mogli bi da iskoriste i eliminišu Jork Siti, pošto su u prethodnom kolu već izbacili jedan tim iz višeg ranga, takođe iz Nacionalne lige. Bili su bolji od Hartlepula, tima koji je bolje plasiran od Jorka u petoj ligi.

Predlog

U prvom meču između iva dva tima u FA kupu nije bilo golova. Ova dva tima igrala su dugo jedan protiv drugog u petoj ligi, da bi u proleće 2022. godine Čester ispao. Sada su rang niže i logično je da je Jork blagi favorit. Naš predlog je domaćin daje dva gola a za igru Z12+ koeficijent u kaldionici Mozzartbet iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.