Utorak, 14/11 - Fudbal, Engleska, FA Kup
14/11Salford City vs Peterborough UnitedDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
13/11/2023 19:51
U okviru prvog kola FA kupa sastaće se Salford i Piterboro. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Salford

Ekipa koja se takmiči u četvroj ligi Engleske  i koja je trenutno na poziciji broj 15 sa ukupno dvadeset i jednim osvojenim bodom. U prethodnom kolu su poraženi na svom stadionu od ekipe Mansfilda sa 1:2. Ova dva tima su se prije 10 dana sastala upravo u meču FA kupa, taj meč je završen sa 2:2 te je prema propozicijama takmičenja morao biti ponovljen, sve dok jedna ekipa ne ostvari pobjedu u regularnom toku meča. Salford je u tom meču vodio dva puta, ali su bez pobjede i prolaza dalje ostali u 93. minuti.

Piterboro

Ekipa koja se takmiči u trećem rangu Engleske i koji je na dobrom putu da se vrati u Čempionšip pošto su nakon 17 odigranih kola na visokom 4. mjestu na tabeli sa trideset i jednim osvojenim bodom. Trenutno su u veoma dobroj formi pa su na poslednjih 5 mečeva poraženi samo jednom. U prethodnom kolu su slavili protiv Kambridža na domaćem terenu sa 5:0. Prošlog puta nisu uspijeli da savladaju Salford na svom stadionu i plasiraju se u narednu fazu pa će sada na malo teži način pokušati da ostvare isti cilj, a to je pobjeda.

Prijedlog

Prošli meč nam je pokazao da su obje ekipe napadački veoma kvalitetne te da i u ovom meču možemo očekivati golove, prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.75 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.