Sreda, 15/11 - Fudbal, Slovačka, 2. Liga
15/11Šamorín vs PohronieUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/11/2023 20:18
U okviru odloženog 12. kola druge lige Slovačke, sastaće se ekipe Šamorin i Pohronie. Meč je na programu u srijedu od 13 časova.
Šamorin

Tim iz istoimenog mjesta će ove sezone voditi veliku bitku za opstanak. Trenutno su na bilansu od tri pobjede, četiri remija i čak 8 poraza, te sa 13 osvojenih bodova zauzimaju 14. mjesto na tabeli, sa samo 3 boda više od opasne zone. U prethodnom kolu su poraženi od Bistrice na domaćem terenu sa 2:3, a nevjerovatno zvuči podatak da su do sada primili čak 38 golova, što ih čini najgorom odbranom u ligi.

Pohronie

Nekadašnji stalni član elitnog ranga se po svemu sudeći ne snalazi najbolje u drugom rangu takmičenja, pošto su trenutno sa 19. osvojenih bodova na tek 10. mjestu na  tabeli. Daleko su od prve dvije pozicije koje garantuju povratak i razigravanje za ulazak u prvu ligu, pa će u ovoj sezoni gledati da se što bolje pozicioniraju na tabeli. U prethodnom kolu su prekinuli pozitivan niz rezultata porazom na domaćem terenu od ekipe Petržalke sa 2:4.

Prijedlog

Obje ekipe igraju veoma efikasne mečeve a sam podatak da je današnji domaćin tim sa najviše primljenih golova, dovoljno govori. Mi vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.70 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.