Sreda, 15/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
15/11Guarani RS vs Criciúma1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/11/2023 20:25
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gvaranija i Kricijume. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Gvarani

Fudbaleri Gvaranija igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, a ono što je pohvalno je što ova ekipa i dalje ima šanse da se na kraju nađe na jednoj od prve četiri pozicije koje na kraju prvenstva donose plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U ovom trenutku je Gvarani pozicioniran na devetom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Kricijumu, koja im i dolazi u goste.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Londrine, kada je bilo 1:1.

Kricijuma

Kricijuma drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli.
Ipak, ne treba zaboraviti da je ove sezone konkurencija paklena, pa tako recimo i petoplasirani Sport Resife ima isti broj bodova kao i Kricijuma.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz, a u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv ekipe ABC-a, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Kricijuma iskoristiti to što Gvarani ima ogromnih problema u poslednje vreme i pobedom sebi praktično obezbediti plasman u Seriju A, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 3.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.