Sreda, 15/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
15/11ABC vs Juventude1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/11/2023 20:58
Brazilska Serija B odavno nije bila ovako interesantna, pošto se bukvalno do poslednjeg trenutka ne zna koja četiri tima će doći do promocije u Seriju A. Za vas smo ovog puta analizirali duel između ABC-a i Žuventudea koji je zakazan za 01:30h.
ABC

Ekipu ABC-a ćemo nažalost ponovo naredne sezone gledati u brazilskoj trećoj ligi, gde je kako sada stvari stoje ovom timu i mesto.
Naime, ABC se u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz čak šesnaest bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, pa je odavno poznato da će ovaj tim morati da se preseli u niži rang.
Inače, u prošlom kolu je "fenjeraš" odigrao jedan solidan meč na gostovanju kod Kricijume, u kom je ipak ova ekipa poražena rezultatom 1:0.

Žuventude

Žuventude bi vrlo lako na kraju ove sezone mogao da se vrati u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, pošto se trenutno dojučerašnji prvoligaš nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i trećeplasirana Kricijuma, ali i kao petoplasirani Sport Resife.
Na poslednjih pet mečeva Žuventude je čak četiri puta remizirao, i ostvario samo jedan trijumf, što je malo usporilo ovaj tim ka Seriji A, međutim u prošlom kolu je ostvaren veoma važan trijumf na domaćem terenu protiv Ituana, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

ABC nema takmičarskih motiva kada je ovaj duel u pitanju, dok su gostima bodovi preko potrebni u borbi za plasman u Seriju A i mišljenja smo da će do njih i doći pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.