Četvrtak, 16/11 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
16/11Nacional vs Danubio1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/11/2023 18:12
U nedostatku bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali duel urugvajskog šampionata između Nasionala i Danubija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Nasional

Nasional je prošle sezone stigao do novog naslova prvaka Urugvaja, i to na jedan veoma ubedljiv način, međutim, svi smo očekivali dosta bolje partije ovog tima u dosadašnjem toku šampionata.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi tek na šestom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Liverpul iz Montevidea.
Na poslednjih pet mečeva urugvajski velikan je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi i to u prošlom kolu na svom terenu u velikom derbiju protiv Penjarola kada je bilo 2:2.

Danubio

Danubio ima dosta problema ove sezone i svakako da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvu najboljih, uz pretpostavku da to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo devet osvojenih bodova, što je trenutno za samo tri boda više u odnosu na Sero Largo koji zauzima poslednje mesto.
Na poslednjih pet mečeva Danubio je ostvario samo jedan trijumf, jedan poraza i čak tri remija, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv River Plejta, a taj duel je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je zaista da je konačno došlo vreme za jednu dobru igru urugvajskog velikana i sigurnu pobedu na domaćem terenu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.