Četvrtak, 16/11 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
16/11Deportivo Maldonado vs WanderersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
14/11/2023 18:21
Kao što smo već napomenuli, ponuda za klađenje je ovih dana poprilično slaba, pa smo za vas pripremili duele urugvajskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na susret između Maldonada i Vonderersa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Maldonado

Od samog starta šampionata Maldonado igra po sistemu toplo-hladno, i nakon devet odigranih kola ova ekipa se nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četrnaestoplairani Danubio.
Na poslednjih pet mečeva Maldonado je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, što je svakako upalilo crveni alarm u redovima ovog kluba.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Feniksa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Vonderers

Kada se sve sabere i oduzme deluje da je Vonderers trenutno u još goroj situaciji nego njegovo protivnik na ovom susretu, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je poput Vonderersa upisala samo jedan trijumf, jedan remi ali i tri poraza.
U prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli doživeo novi poraz i to na svom terenu protiv Boston Rivera kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Utisak je da će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da konačno dođe do trijumfa, a u takvoj situaciji je vrlo moguće da nas očekuje jedan efikasan duel zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.