Sreda, 15/11 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
15/11Baskonia Vitoria-Gasteiz vs FC Barcelona1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
14/11/2023 18:56
U okviru 8. kola Evrolige ekipa Baskonije će na domaćem terenu dočekati ekipu Barselone.
Baskonija

Ekipa je dolaskom Duška Ivanovića evidentno prodisala i izašla iz krize ali timu i dalje povrede prave ogromne probleme. U prvom meču koji je sa klupe vodio novi trener, u neizvjesnoj završnici su savladali Partizan, da bi potom bili poraženi od Gran Kanarije. U poslednjem kolu Evrolige savladali su Olimpijakos na gostujućem terenu i tako stavili jasno do znanja svima da itekako imaju šta da pokažu. Za vikend su poraženi nakon produžetaka od Obradoira.

Barselona

Ekipa koja je po odlasku Mirotića i Higinsa ali i Jasikevičijusa napravila potpuni zaokret u svojoj igri. Počeli su da igraju timsku košarku koja daje rezultate. U nizu su od četiri utakmice bez poraza, a ove sezone su doživjeli samo jedan poraz u okviru Evrolige. U poslednjem kolu su savladali Crvenu zvezdu u veoma tijesnoj završnici, dok su za vikend bili bolji od ekipe Tenerifa na domaćem terenu sa 94:83.  U Evroligi su trenutno na drugom mjestu sa bilansom od 6 pobjeda i jednim porazom.

Prijedlog

Mišljenja smo da će povrede Baskonije i odlična forma Barse biti dva parametra koja će prevagnuti u korist gostiju, prema tome predlažemo čistu dvojku na Barselonu po kvoti 1.55 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.