Subota, 18/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
18/11Ituano vs Šapekoense1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
15/11/2023 20:17
Još samo dva kola je ostalo do kraja brazilske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ituana i Čapekoensea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Ituano

Ituano ima dosta problema ove sezone, međutim, kako sada stvari stoje utisak je da će to biti dovoljno za opstanak u društvu najboljih, što naravno i jeste bio primarni cilj pred početak šampionata.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na timove koji su u zoni ispadanja.
Inače, u prošlom kolu je Ituano ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Sampajo Koreje, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Čapekoense

Pre svega, utisak je da Čapekoenseu nije mesto u Seriji B, međutim, kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ovu ekipu naredne godine gledamo u trećem po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Naime, trenutno se tim koji je široj javnosti postao poznato po onoj stravičnoj avionskoj nesreći nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang.
Inače, u prošlom kolu je popularni Čape ostvario trijumf na svom terenu protiv Botafoga, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da su gostima ipak daleko potrebniji bodovi, i zaista, mišljenja smo da Čapekoense mora na ovom duelu da ide na sve ili ništa, što bi na kraju moglo da rezultira pobedom pa hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 3.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.