Petak, 17/11 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
17/11Den Bosch vs TelstarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
17/11/2023 08:59
U nedostatku nešto bolje ponude za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Den Boša i Telstara. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Den Boš

Fudbaleri Den Boša imaju dosta problema u dosadašnjem toku sezone, a verovatno najbolji pokazatelj za to je i trenutna tabela koja nam govori da se ova ekipa nalazi tek na osamnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na Os koji je trenutno stacioniran na poslednjem mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva Den Boš je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila samo jedan remi uz čak četiri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Emena kada je bilo 1:0.

Telstar

Telstar ove sezone igra gotovo identično kao njegov protivnik na ovom susretu, o čemu najbolje govori i to što ova ekipa trenutno ima isti broj bodova kao i Den Boš.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je za razliku od Den Boša ostvarila dva trijumfa, ali i tri poraza.
U poslednjem kolu je nekadašnji prvoligaš poražen na svom terenu od De Grafšapa, i to rezultatom 1:2, a treba napomenuti i da je ova ekipa do sada osvojila samo jedan bod na strani.

Naš predlog

I jedni i drugi žele da prekinu crni niz, pa je sva prilika da će Den Boš i Telstar ići na sva tri boda što nam potencijalno može doneti dosta pogodaka, pa predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.