Subota, 18/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
18/11Criciúma vs Botafogo ASF1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/11/2023 19:21
Još samo dva kola je ostalo do kraja brazilske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kricijume i Botafoga. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Kricijuma

Kricijuma drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli, uz isti broj bodova kao i Žuventude i Atletiko Gojasa, a poznato je da će na kraju prvenstva četiri najbolje ekipe doći do direktnog plasmana u Seriju A.
U prošlom kolu je Kricijuma remizirala na gostovanju kod Gvaranija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Botafogo

Što se tiče Botafoga, ono što je svakako najvažnije je da je ova ekipa obezbedila opstanak u društvu najboljih, što pre početka šampionata i jeste bio primarni cilj za ovu ekipu.
Naime, u ovom trenutku se Botafogo nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na timove koji su u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Čapekoensea kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Gosti nemaju takmičarskih motiva na ovom duelu, dok domaćinu pobeda možda može i obezbediti Seriju A na kolo pre kraja, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.