Ponedeljak, 20/11 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
20/11Wanderers vs River Plate1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
17/11/2023 20:52
Urugvajsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vonderersa i River Plejta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Vonderers

Sigurno je da smo od Vonderersa daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju urugvajskog šampionata, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
Do sada je Vonderers odigrao deset mečeva u najkvalitetnijem rangu urugvajskog fudbala i ostvario dva trijumfa, jedan remi i čak sedam poraza što je svakako previše.
U prošlom kolu je "fenjeraš" izgubio na gostovanju kod Maldonada a taj duel je završen rezultatom 3:0.

River Plejt

River Plejt igra promenljivo u ovogodišnjem izdanju urugvajskog šampionata, a nakon deset odigranih mečeva ovaj tim se nalazi na devetom mestu na tabeli.
Primarni cilj će sasvim sigurno biti opstanak u društvu najboljih i po našem mišljenju to ne bi smelo da se dovede u pitanje.
Inače, u prošlom kolu je River Plejt odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv Feniksa, u kom je domaćin slavio rezultatom 1:0, a bio je to jedan duel koji nam je doneo vrlo malo prilika na obe strane.

Naš predlog

Vonderers ima baš dosta problema ove sezone, dok River Plejt igra po sistemu toplo-hladno.
Sigurno je da domaćin želi da se pomakne sa dna tabele, pa vam hrabro preporučujemo da ovog puta probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.