Nedelja, 19/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
19/11Guarani RS vs ABC1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/11/2023 21:07
Pored mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali i novog kola španske Segunde, ovaj vikend su obeležili i mečevi brazilske Serije B. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Gvaranija i ABC-a, a taj duel je zakazan za 19 časova i 45 minuta.
Gvarani

Gvarani još uvek ima teoretske šanse da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, međutim, ovom timu bi trebalo da se poklopi baš dosta rezultata, a na sve to ova ekipa mora i da slavi na oba svoja meča.
U ovom trenutku se Gvarani nalazi na devetom mestu na tabeli, a ono što nikako nije dobro je što ovaj tim na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv drugoplasirane Kricijume, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

ABC

Nažalost, nakon jedne provedene sezone u Seriji B, ekipu ABC-a ćemo ponovo naredne godine gledati u trećem po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Naime, ABC se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo 22 osvojena boda, što znači da je ovaj tim odavno ispao iz Serije B.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je bez trijumfa, a u tom periodu je "fenjeraš" ostvario dva remija i tri poraza.
U prošlom kolu je ABC odigrao dobar meč na svom terenu protiv Žuventudea kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Gosti su odavno ispali, dok domaćin i dalje ima šanse, ali jako male da dođe do plasmana u Seriju A.
Svakako, bez obzira na ambicije i jednih i drugih na ovom meču, mišljenja smo da Gvarani zaista ne bi smeo da ima problema protiv "fenjeraša" pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.