Petak, 24/11 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
24/11Defensa i Hustisija vs San LorencoDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
21/11/2023 02:38
U noći između četvrtka i petka nas očekuje i drugi meč polufinala argentinskog Kupa u kom će snage odmeriti Defensa i San Lorenco. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 01:10h.
Defensa

Sigurno je da smo dosta dosta više očekivali od Defense i Hustisije u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, a trenutno je situacija takva da se nekadašnji osvajač Kopa Sudamerikane nalazi na jedanaestom mestu na tabeli grupe B, što znači da ova ekipa nema šanse da dođe do plasmana u samu završnicu ovog takmičenja.
Ipak, u Kupu stvari idu kako treba, a za plasman u veliko finale Defensa će odigrati meč protiv nimalo naivnog San Lorenca, koji takođe ima ogromnih problema ove sezone.

San Lorenco

San Lorenco se nije proslavio u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa, a najbolji pokazatelj za to je i tabela, koja nam govori da se argentinski velikan trenutno nalazi tek na desetom mestu na tabeli uz petnaest osvojenih bodova, što dalje znači da San Lorenco više ne može da dođe do plasmana među prve četiri ekipe na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, čak tri remija i jedan poraz, a u prošlom kolu Liga Kupa, San Lorenco je slavio na gostovanju protiv upravo Defense, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

San Lorenco je pre nekoliko dana pokazao da može da pobedi Defensu i kada ne igra dobro, a sigurno je da je ovaj tim favorit i u polufinalu argentinskog Kupa, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 uz kvotu 1.38 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.