Petak, 24/11 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
24/11Hanover 96 vs Herta BSC1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/11/2023 13:25
Nemačka Cvajta nam je do sada donela pregršt zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Hanovera i Herte. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hanover

Generalno, Hanover igra dosta dobro ove sezone, a trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani Kil, a poznato je da to treće mesto na kraju donosi plasman u baraž za ulazak u Bundesligu.
Na poslednjih pet mečeva Hanover je ostvario dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Senkt Paulija, u duelu koji je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.

Herta

Svakako da smo od Herte daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju nemačke Cvajte, a trenutno se dojučerašnji prvoligaš nalazi na katastrofalnom dvanaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva tim iz Berlina je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je Herta remizirala na svom terenu protiv Karlsruea, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Hanover u poslednje vreme igra fenomenalno na domaćem terenu i zbog toga najviše ovom timu i dajemo prednost na ovom duelu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.