Sreda, 22/11 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
22/11Zrinjski vs Široki BrijegPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
22/11/2023 00:21
U okviru zaostalog 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, sastaće se Zrinjski i Široki Brijeg. Meč je na programu od 18 časova.
Zrinjski

Prvak Bosne i Hercegovine je zaokupljen obavezama u Evropi, malo zapostavio domaće prvenstvo i tako je sada već na 7 bodova zaostatka od vodećeg Borca, doduše i uz utakmicu manje. U prethodnom kolu su se propisno obrukali u gradskom derbiju protiv ekipe Veleža, pošto su u tom meču poraženi sa čak 3:0.  Tako su u poslednjih 5 mečeva u domaćem šampionatu ostvarili samo dvije pobjede, uz dva remija i taj poraz. U Evropi su već, moglo bi se reći otpisani, pa je za očekivati da sve snage preusmjere na odbranu šampionskog trona.

Široki Brijeg

Tim koji je godinama već u samom vrhu u nacionalnom šampionatu, nerijetko su i učesnici kvalifikacija za neku od UEFA takmičenja, ali bez uspijeha. Trenutno su na 6. mjestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova, a tim su sa najmanje odigranih utakmica u šampionatu (12). U poslednjih pet mečeva su slavili samo jednom, dok u poslednja tri imaju skor od dva poraza i jedan remi. U prethodnom kolu su remizirali sa ekipom Posušja (1:1) na domaćem terenu.

Prijedlog

Mišljenja smo da Zrinjski sebi neće dopustiti da ponovo kiksne i zakomplikuje situaciju u odbrani trona, te vam prema tome preporučujemo igru 1/1 po kvoti 1.65 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.