Četvrtak, 23/11 - Fudbal, Slovenija, Slovenia Cup
23/11Primorje vs Maribor1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
22/11/2023 01:48
U okviru šesnaestine finala nacionalnog kupa Slovenije, Primorje će na domaćem terenu ugostiti Maribor. Meč je na programu u četvrtak od 13 časova.
Primorje

Ekipa koja se takmiči u drugom rangu takmičenja i ove sezone im ide veoma dobro. Trenutno su na trećem mjestu na tabeli, sa 33 osvojena boda, samo 3 boda manje od mjesta koje vodi u plej-of za viši rang. U poslednjem meču su odigrali 1:1 sa ekipom Grospulje. U prethodnom kolu kupa su savladali ekipu Tolmina sa 2:0 i tako zakazali ovaj duel.

Maribor

U prethodnom kolu kupa su eliminisali niželigaša Jurovski Do sa čak 9:0. U domaćem šampionatu su u velikoj krizi pošto nakon 15 odigranih kola, imaju 23 osvojena boda, čak 12 manje od prvoplasiranog Celja. U poslednjem kolu šampionata su poraženi upravo od vodećeg tima šampiona, na domaćem terenu (0:1). Prošle sezone su upravo ovu ekipu eliminisali u četvrtfinalu sa 3:1.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Maribor kvalitetniji tim, te da će to demonstrirati na terenu. Prema tome predlažemo čistu dvojku po kvoti 1.75 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.