Subota, 25/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
25/11Vojvodina vs Crvena zvezdaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
22/11/2023 19:58
Dva derbija igraju se u ovom kolu srpske Super lige, jedan je na stadionu Partizana a drugi na novosadskom Karađorđu. Meč sa Zvezdom igra se u subotu od 16 časova.
Vojvodina

Lale su igrale odlično pred prvenstvenu pauzu i verujemo da nisu bili presrećni zbog nametnutog odmora. Iskoristili su termin da odigraju kontrolni meč sa Spartakom ali prvenstvni i prijateljski mečevi nisu isto.  Vojvodina je bez poraza u prethodna četiri kola, imaju dve pobede i dva remija. Možda su podbacili samo protiv Železničara na svom Karađorđu kada su prednost od 2:0 ispustili i na kraju morali da se zadovolje bodom. Ako su tu razočarali, oduševili su na gostovanju u Bačkoj Topoli gde su savladali TSC sa 2:1 i vratili se u borbu za treće mesto. Početak je bio slab, ali je i raspored bio razlog pa su Novosađani u prva tri kola izgubili od Crvene zvzede i Partizana i osvojili bod u Kruševcu. Na ta tri meča nisu dali ni gol a primili su sedam. Uz sve to ispali su iz Evrope sa dva poraza od kiparskog APOEL-a, i trener Radoslav Batak je morao da ode. Novi strateg Ranko Popović se mnogo bolje snašao i doživeo je samo dva poraza u 12 kola. Ipak, njega sada očekuju najteži ispiti jer posle Zvezde Vojvodina ide na noge Partizanu.

Crvena zvezda

Koliko su promenjivo igrali crveno-beli u domaćem prvenstvu zaostatak za Partizanom i nije toliko veliki. U srpskom prvenstvu je 6 bodova mnogo, ali znajući da predstoje još tri međusobna duela Zvezde i Partizana, i dalje aktuelni šampion kontroliše situaciju. Zvezda je izgubili na gostovanju kdo Voždovca i Čukaričkog, dok je ostala bez pobede u meču sa TSC-om na svom stadionu. Pred pauzu su imali težak meč u Pančevu gde su tek nakom preokreta pobedili Železničar. Nad glavom trenera Baraka Bahara visi Damoklov mač i čini se da se čeka samo još jedan eventualni neuspeh da bi Izraelac postao bivši trener. Posle gostovanja na Karađorđu zvezda igra meč sezone u Bernu protiv Jang Bojsa koji im mođe doneti proleće u Evropi, što je glavni cilj do Nove godine.

Predlog

Baš taj meč koji se u sredu igra u Švajcarskoj mođe biti velika šansa za Vojvodinu. Gosti će sigurno biti fokusirani na gostovanje kod \'\'mladih momaka\'\' koje nikako ne smeju izgubiti, ali Zvezda ima dovoljno širok roster da Voši suprotstavi i kombinovani, ali jako kvalitetan sastav. Čemu da se nada Vojvodina kada je Zvezda pobedila na deset poslednjih gosotovanja na Karađorđu. Ako ništa, mogla bi da da gol, gotovo svi timovi su zatresli Zvezdinu mrežu, pa što ne bi i Vojvodina? Naš predlog je igra gol-gol a za GG kvota je 1.72 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.