Subota, 25/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
25/11Union Berlin vs Augzburg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/11/2023 00:25
Nemačka Bundesliga nam je do sada donela pregršt veoma intereasntnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Union Berlina i Augsburga. Početak suseta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Union Berlin

Nakon prošle sezone u kojoj je klub iz prestonice Nemačke izborio svoje debitantsko učešće u Ligi šampiona, sigurno je da smo svi dosta više očekivali od Union Berlina.
Naime, u ovom trenutku se popularni Šumari nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, do kojih je zanimljivo ova ekipa stigla u prva dva kola.
U prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo još jednu katastrofu ovog puta na strani od Leverkuzena kada je bilo 4:0.

Augsburg

Primarni cilj Augsburga godinama unazad je opstanak u društvu najboljih do čega je u poslednje vreme ovaj tim dolazio bez većih problema.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na odličnom desetom mestu na tabeli i ako se po jutru dan poznaje opstanak zaista ne bi smeo da se dovede u pitanje.
Na poslednja četiri susreta u prvenstvu ova ekipa ne zna za poraz, a u prošlom kolu je Augsburg remizirao na svom terenu protiv Hofenhajma, kada je bilo 1:1.


Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju domaćina, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.