Nedelja, 26/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/11Totenhem vs Aston VilaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
23/11/2023 00:41
U nedelju su na programu dva meča iz Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran u Londonu gde će Totenhem ugostiti Aston Vilu. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Totenhem

Utisak je da su fudbaleri Totenhema sve ono dobro što su gradili od početka šampionata prosuli u poslednja dva kola pošto je ova ekipa na dva poslednja meča doživela isto toliko poraza i pala sa prvog na četvrto mesto na tabeli.
Evidentno je da se tim iz Londona nalazi u blagoj krizi, mada treba biti realan pa reći da nije bilo ni realno da Pevci čitavim tokom šampionata igraju na vrhunskom nivou.
U prošlom kolu je Totenhem poražen na gostovanju kod Vulvsa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Aston Vila

Generalno, stiče se utisak da svi navijači Aston Vile imaju baš dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihove omiljene ekipe.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Vila Parka nalazi na fenomenalnom petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem, pa se vrlo lako može dogoditi da klub iz Birmingema u narednih nekoliko sedmica napadne i to četvrto mesto koje na kraju sezone vodi u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Unai Emerija slavili na svom terenu protiv Fulama, kada je bilo 3:1.

Naš predlog

Totenhem igra nešto slabije u poslednje vreme ali je za očekivati da se Pevci polako ali sigurno probude.
Sa druge strane, Aston Vila nema šta da izgubi na ovom duelu protiv na papiru kvalitetnijeg rivala, pa je najrealnije da i jedni i drugi postignu makar po jedan pogodak zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.