Nedelja, 26/11 - Fudbal, Italija, Serija A
26/11Roma vs Udineze1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/11/2023 00:48
Italijanska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč na Olimpiku u kom će Roma ugostiti Udineze. Početak ovog susreta je zakazan za 18 časova.
Roma

Roma od samog početka ovogodišnjeg izdanja italijanskog prvenstva igra po sistemu toplo-hladno, a trenutno se Vučica nalazi na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Fiorentinu, pa ukoliko Rimljani ovako nastave, izvesno će ostati bez plasmana u neko od evropskih klupskih takmičenja.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Žozea Murinja odigrali gradski derbi protiv Lacija koji će sasvim sigurno svi brzo zaboraviti pošto nije bilo golova, ali ni previše prilika za postizanje istih.

Udineze

Udineze dosta dugo ne zna za poraz u prvenstvu, ali je velika nesreća što ovaj tim ima do sada čak osam nerešenih ishoda, ubedljivo najviše u ovogodišnjem izdanju Serije A, a sve to trenutno je dovoljno za šesnaesto mesto na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na osamnaestoplasirani Kaljari, a poznato je da ta pozicija na kraju šampionata znači i selidbu u Seriju B.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu popularne Zebre su ostvarile samo jedan trijumf uz čak četiri remija, a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala nerešeno sa Atalantom, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Udineze je poslednji poraz doživeo još krajem septembra na gostovanju kod aktuelnog šampiona Napolija, a kako Roma praktično više nema prava na kiks u ovom delu sezone, toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.