Utorak, 28/11 - Fudbal, Argentina, Primera
28/11Estudijantes vs Lanus1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/11/2023 04:04
Argentinski Liga Kup polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estudijantesa i Lanusa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Estudijantes

Nažalost, kako sada stvari stoje sva je prilika da Estudijantes nećemo imati prilike da gledamo u završnici Liga Kupa, međutim, treba napomenuti da su crveno-beli nedavno uspeli da obezbede plasman u finale Kupa, pošto je ova ekipa bila bolja na gostovanju kod Boke Juniors, koja je svakako bila favorit na tom meču.
Inače, u prošlom kolu Liga Kupa, argentinski velikan je slavio na teškom gostovanju kod Sentral Kordobe, a taj susret je završen rezultatom 0:1.

Lanus

Što se tiče Lanusa, ono što je najbitnije je da je ova ekipa preko prvenstva već uspela da obezbedi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores, pa tako Liga Kup nije od prevelike važnosti za ovaj tim, što nam najbolje pokazuju i rezultati.
Naime, u ovom trenutku se Lanus nalazi na poslednjem mestu na tabeli grupe B uz samo jedanaest osvojenih bodova.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na svom stadionu od Rasinga, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Estudijantes želi na najbolji mogući način da se oprosti od svojih navijača za ovu sezonu argentinskog fudbala, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.