Četvrtak, 30/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
30/11Santos vs Fluminense1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/11/2023 02:18
Još samo tri kola je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, koja odavno nije bila uzbudljivija, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Santosa i Fluminensea. Početak susreta između dva brazilska velikana je zakazan za 23h.
Santos

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Santosa igrati ovako slabo ove sezone, a nažalost trenutno je situacija takva da se nekadašnji šampion Brazila nalazi na katastrofalnom četrnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Ruku na srce, Santos u poslednje vreme pruža nešto bolje partije, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Botafoga, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Fluminense

Bez obzira kako Fluminense završi ovu sezonu, ona je već uspešna, pošto je brazilski predstavnik uspeo da dođe do trofeja u Kopa Libertadoresu i to nakon trijumfa u finalu nad Bokom Juniors posle produžetaka.
Naslov prvaka Južne Amerike je ovom timu automatski doneo i plasman u naredno izdanje Kopa Libertadores, a svakako da to i jeste bio primarni cilj za ovu sezonu.
Inače, kada je u pitanju Serija A, Fluminense se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Koritibe, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Santosu gori pod nogama i preko mu je potrebna pobeda na ovom susretu, dok Fluminense može da odigra rasterećeno do kraja šampionata iz dobro poznatih razloga, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz sjajnu kvotu 2.20 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.