Sreda, 29/11 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
29/11Blackburn Rovers vs Birmingem Siti1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/11/2023 19:47
U okviru 18. kola Čempionšipa, sastaće se ekipa Belkburna i ekipa Birmingema. Meč je na programu u srijedu od 20 časova i 45 minuta.
Blekburn

Ekipa koja će ove sezone voditi veliku borbu za plasman u plejof i ulazak u Premijer ligu. Trenutno su u veoma promjenljivoj formi, pa u poslednjih 5 kola imaju 3 pobjede i 2 poraza. U poslednjem kolu su slavili protiv Stouka u gostima sa ubjedljivih 0:3. Trenutno su na 25 osvojenih bodova i nalaze se na 10. mjestu na tabeli.

Birmingem

Ekipa iz istoimenog grada je u poslednje vrijeme u veoma lošoj formi ali je poslednji meč možda nagoviještaj boljih partija. U poslednjih 5 mečeva su upisali jedan remi, jednu pobjedu i čak 3 poraza. Negativan niz reultata bez pobjede prekinuli su u poslednjem kolu kada su na domaćem terenu slavili protiv ekipe Šefild Venzdeja rezultatom 2:1. Sa 22 osvojena boda su na 14. mjestu na tabeli.

Prijedlog

Za očekivati je da Blekburn u ovom meču bude veoma motivisan kako bi prekinuo negativan niz rezultata na domaćem terenu, pošto su na prethodne dvije utakmice na svom stadionu poraženi. Bolja trenutna forma sugeriše jedinicu na domaćina po kvoti 1.82 u Maxbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.