Sreda, 29/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
29/11Bajern Minhen vs KopenhagenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
27/11/2023 19:52
U okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, sastaće se Bajern i Kopenhagen. Meč je na programu u srijedu od 21 čas.
Bajern

Prvak Njemačke i trenutni lider u grupi A, već je obezbijedio plasman u nokaut fazu Lige šampiona pošto su do sada upisali sve 4 pobjede. Na svakoj dosad odigranoj utakmici su primili barem jedan gol ali su na kraju ipak slavili i protiv Mančestera, Galatasaraja i Kopenhagena. Za očekivati je da na ovom meču više minuta dobiju nešto mlađi igrači ali i da protivnik dobije nešto više prostora.

Kopenhagen

Šampion Danske je nakon uvodnog remija protiv Galatasaraja upisao dva poraza, jedan od Bajerna a drugi nesretno od Mančester Junajteda. Međutim u poslednjem kolu su odigrali nevjerovatan meč na domaćem terenu i posle ogromnog zaostatka na poluvremenu, uspijeli su da preokrenu i slave sa 4:3, pa su trenutno na drugom mjestu na tabeli sa 4 osvojena boda.

Prijedlog

Očekuje nas jedan veoma zanimljiv meč u kom će gosti pokušati da upišu makar jedan bod koji bi im puno značio. Bajern je već obezbijedio prvu poziciju pa je za očekivati da opuštenije uđu u meč. Naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.80 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.