Utorak, 05/12 - Fudbal, Francuska, Liga 2
05/12Concarneau vs Okser1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
03/12/2023 21:41
U vanrednom kolu francuske Lige 2 Konkernu dočekuje favorizovani Okser. Meč se igra u utorak u 20.45.
Konkernu

Domaćin je novajlija u drugoj ligi, proletos su ušli i treće lige, tačnije Nacionale lige Francuske,  u ovo društvo. Zato je ovo njihov prvi meč protiv ekipe Oksera u istoriji i samim tim ima posebnu draž. Trenutno je Konkernu u lošoj formi, nisu slavili na tri poslednje utakmice u ligi, a ispali su i iz kupa u međuvremenu. Na tabeli su u donjem delu, ali njihov jedini cilj je opstanak i za sada je tu sve pod kontrolom. Trenutno se nalaze na 14. mestu, a s obzirom da iz lige ispadaju čak četiri tima, \'\'zelena grana\'\' je još dalkeo. U subotu su gostovali kod Rodeza i lako izgubili sa 2:0. Na svom terenu imaju već tri poraza a samo dve pobede, pa je pitanje koliko mogu protiv odličnog Oksera.

Okser

Gosti su u potpunosti posvećeni povratku u Ligu 1, ali im se često dešava da izgube bode gde se nisu nadali. Konkurencija je, bar po imenima, nikad jača u Ligi 2, ali ni ostali nekadašnji prvoligaši, pa i šampioni Francuske, ne blistaju ve sezone. To se posebno odnosi na slavne Sent Etjen i Bordo, a još slabija je i Bastija. Okser je trenutno treći, za drugoplasiranim Anđeom zaostaje dva boda, dok lider Laval ima četiri više. Nije to nešto što se ne može stići i prestići, možda već do Nove godine, a tu je i prolećni deo prvenstva u Ligi 2. U poslednja tri kola Okser je osvojio 7 bodova, ali na strani nije pobedio već tri meča, ne računajući utakmicu u kupu sa malo poznatim klubom iz nižih liga.

Predlog

Za Okser je vrlo važno da ne napravi veći zaostatak za vodećima ali i da održi dostancu u odnosu na timove koji njemu dišu za vrtaom. Tu pre svega mislimo na Grenobl kojimima samo bod manje. Pobedom u Konkernuu mogli bi i na drugo mesto, dok će na vrh morati još malo da popričekaju. Naš predlog je dvojka sa kvotom 1.70 u kaldionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.