Utorak, 05/12 - Fudbal, Francuska, Liga 2
05/12Ažaksio vs Laval1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/12/2023 08:37
U utorak je na programu kompletno kolo francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Ažaksioa i Lavala. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Ažaksio

Primarni cilj Ažaksioa će biti povratak u najkvalitetniji rang franuskog fudbala, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Laval, koji im zanimljivo i dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada je Ažaksio odigrao šesnaest mečeva u ovogodišnjem izdanju Lige 2 i ostvario šest trijumfa, šest remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je dojučerašnji prvoligaš remizirao na svom terenu protiv Anžea, kada je bilo 1:1.

Laval

Bez ikakve sumnje, Laval je tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala, a to nam najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se Laval trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Anže.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva remja uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Laval odigrao ne baš najbolji meč na svom stadionu protiv Grenobla koji je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Ažaksio igra po sistemu toplo hladno, ali ono što je i te kako karakteristično za ovu ekipu u tekućem šampionatu su fantastične partije u domaćem šampionatu, zbog čega i dajemo prednost ovoj ekipi i preporučujemo vam da se fokusirate na jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.