Četvrtak, 07/12 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
07/12Fejenord vs VolendamDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
05/12/2023 08:41
U četvrtak se igraju dva zaostala meča holandskog šampionata, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Fejnorda i Volendama. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.
Fejnord

Nakon prošle sezone koja je bila zaista blistava, slobodno možemo konstatovati da smo daleko više očekivali od Fejnorda.
Naime, u ovom trenutku se aktuelni šampion Holandije nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSV i vrlo je moguće da je šampionska trka već gotova u ovako ranoj fazi šampionata, pošto je poznato da u Holandiji godinama unazad nema previše smenjivanja na vrhu tabele.
U prošlom kolu je tim sa De Kujpa poražen upravo od PSV-a, a taj meč je završen rezultatom 1:2, što je Fejnord još više odaljilo od naslova prvaka, pošto klub iz Ajndhovena pored deset bodova viška trenutno ima i bolji međusobni skor.

Volendam

Što se tiče Volendama, nema nikakve sumnje da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova.
Poražavajuće zvuči podatak zaista da je ova simpatična ekipa na četrnaest odigranih susreta ostvarila dva trijumfa isto toliko remija i čak deset poraza.
Na poslednjih pet mečeva Volendam je jednom remizirao uz čak četiri poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Cvolea, kada je bilo 0:5. Pre toga je ovaj tim poražen i na gostovanju kod AZ Alkmara kada je bilo 5:0.

Naš predlog

Naravno, domaćin je apsolutni favorit na ovom duelu, međutim, kako Volendam nema šta da izgubi, a na sve to i odbrana Fejnorda je do sada prikazala dosta slabosti, hrabro vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.