Nedelja, 10/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
10/12Nica vs Rems1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
06/12/2023 09:40
U nedelju je veoma bogata ponuda za klađenje, a u moru zanimljivih susreta za vas smo ovog puta analizirali meč između Nice i Remsa. Početak ovog susreta je zakazan za 13 časova.
Nica

Generalno, Nica igra na veoma visokom nivou ove sezone, iako je tim sa Azurne obale malo pokvario utisak nakon gostovanja u prošlom kolu kod Nanta kada je bilo 1:0.
Taj poraz Nice je iskorstio PSŽ koji je pobegao ovom timu na četiri boda viška, a ono što nije loše je podatak da trenutno drugoplasirana Nica ima dva boda više od trećeplasiranog Monaka.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je tim sa Azurne obale odigrao sedam duela na svom stadionu i ostvario četiri trijumfa i tri remija, bez poraza.

Rems

Od kako je Vil Stil seo na klupu Remsa ova ekipa igra na veoma visokom nivou.
U ovom trenutku se Rems nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što bi bio zaista ogroman uspeh.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario tri trijumfa, ali i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Rems slavio na svom stadionu protiv Strazbura kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Oba tima igraju dosta dobro ove sezone. Pre svega, ne treba očekivati previše pogodaka, ali smo ipak mišljenja da će Nica odbraniti domaći teren i doći do novog trijumfa, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.