Nedelja, 10/12 - Fudbal, Italija, Serija A
10/12Monza vs ĐenovaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/12/2023 09:48
U nedelju nas očekuje i nekoliko veoma interesantnih mečeva u sklopu novog kola Serije A, a za vas smo pripremili ovog puta susret između Monce i Đenove. Početak ovog duela je zakazan za 15 časova.
Monca

Fudbaleri Monce su prošle sezone slovili za jedno od najprijatnijih iznenađenja, pošto je ekipa koja je prošle godine po prvi put uspela da se plasira u društvo najboljih bez većih problema stigla do opstanka u Seriji A.
Svakako da će to biti primarni cilj i ovog puta, a u ovom trenutku se tim koji je u vlasništvu Adrijana Galijanija nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli.
U prošlom kolu je Monca nesrećno poražena na svom stadionu od Juventusa i to nakon gola Gatija u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Đenova

Naravno, primarni cilj Đenove će biti opstanak u društvu najboljih i kako sada stvari stoje deluje da to neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se Grifoni nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva tim sa Marusija je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi i to u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Empolija, kada je bilo 1:1, što je bio treći remi za Grifone u dosadašnjem toku prvenstva.

Naš predlog

Mečevi Monce nam u uglavnom donose baš dosta pogodaka, a kako gosti nemaju šta da izgube na ovom duelu, sva je prilika da ćemo i ovog puta prisustvovati goleadi, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.