Nedelja, 10/12 - Fudbal, Srbija, Superliga
10/12IMT Novi Beograd vs Novi PazarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
09/12/2023 12:39
Pazarci su u seriji pobeda koju žele da nastave i protiv IMT u Beogradu. Utakmica srpske Super lige igra se u nedelju u 17 časova.
IMT

Traktoristi su ponovo zaribali i vezali su tri uzastopna poraza u prvenstvu. Oni su stigli nakon one spektakularne pobede u Kruševcu od 4:0 kada se činilo da se IMT najzad adaptirao na Super ligu. Druga stvar koja nije dobra, dva poraza, od ova tri, doživeli su kao domaćini od timova protiv kojih nisu smeli da izgube. Prvo ih je dobila Mladost iz Lučana a onda i subotički Spartak. Pre sedam dana poraženi su i od Voždovca, tima sa kojim dele stadion na krovu tržnog centra. Tim iz Novog Beograda je trenutno na 13. mestu na tabeli, osvojili su 14 bodova i sve su manje šanse da zaigraju u plej-ofu u svojoj premijernoj sezoni u eliti. Ipak, opstanak je i onako jedini cilj Traktorista i tome će biti posvećeni i na proleće.

Novi Pazar

Sve bolje igraju Pazarci od dolaska trenera Siniše Dobrašinovića. Onaj poraz od Partizana je jedini u devet poslednjih utakmica ovog tima, 7 u prvenstvu i dva u Kupu Srbije. I dalje tim iz grada na Jošanici ima taj hendikep da igra na svom terenu bez pomoći navijača, anjima je ta pomoć često neophodna. Biće tako još neko vreme a da je drugačije ubeđeni smo da bi imali još neki bod na svom kontu. Trenutno je Novi Pazar na 4. mestu i niko u ovom klubu ne bi imao ništa protiv da tu i završe sezonu, pošto  bi u tom slučaju ispunili svoj glavni cilj, a to je izlazak u Evropu. Mnogo je uloženo u ekipu tokom leta i čini se da sada počinju da se ubiru plodovi.

Predlog

Utakmica između ova dva tima odigrana sredinom avgusta u Pazaru bila je jedna od najboljih u sezoni, ako ne i najbolja. IMT je slavio kraj Jošanice sa 4:3 zahvaljujući neverovatnom preokretu bukvalno u sudijskoj nadoknadi. Sigurno je da će Pazar pokušati da se revanšira, a realno je da ponovo vidimo dosta golova. Oba tima igraju otvoreno pa je naš predlog igra gol-gol sa kvotom 1.70 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.