Ponedeljak, 11/12 - Fudbal, Srbija, Superliga
11/12Radnički Niš vs PartizanUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
10/12/2023 12:51
Posle mnogo vremena Partizan jednu utakmicu prvenstva ne čeka na prvom mestu. Na vrh se može vratiti polse meča na Čairu koji se igra u ponedeljak u 16 časova.
Radnički Niš

Nišlije su u očajnoj formi na kraju prvog dela sezone a kulminacija je bio duel kupa na stadionu \'\'Rajko Mitić\'\' koji su izgubili sa 5:0 i predali se pre nego što je meč sa Zvezdom i počeo. U prvenstvu Radnički ima tri uzastopna poraza i pet mečeva bez pobede. Poslednji put su slavili na gostovanju u Lučanima 22. oktobra, a na svom Čairu nisu pobedili od 17. septembra i meča protiv novobeogradskog IMT-a. Zanimljivo je da je Radnički jedan od najboljih mečeva u ovoj sezoni odigrao baš protiv Partizana u Beogradu, mada je na njemu ostao praznih šaka. Radnički je na pretposlednjem mestu sa samo 13 osvojenih bodova i ako želi u plej-of moraće da osvoji mnogo poena u preostalih 14 kola do završetka regularnog dela prvenstva.

Partizan

Nije da nismo očekivali, ali su crno-beli odjednom naglo popustili. Vudelo se to i u meču sa Brđanima kada ih je fortuna pogledala i kada su postigli gol u poslednjim sekundama nadoknade. TSC je do kraja ogolio sve slabosti odbrane Partizana i slavio u Humskoj sa 4:0, a i Vojvodina umalo da odnese bod u Novi Sad, Lale je srušio gol Zahida u 88. minutu. U četvrtak je Partizan dočekao Grafičar u osmini finala domaćeg kupa, jedinog preostalog takmičenja u kome učestvuje pored Super lige, i umalo da se oprosti i od njega. Dulja je mešao karte, a gosti su vodili do pred kraj meča, a crno-beli su poršli dalje zbog boljeg izvođenja penala. Otud i strepnja pred gostovanje u Niđu pogotovo jer neće igrati Ntho zbog kartona ali ni Sveta Marković i Sandr Severina zbog povreda.

Predlog

Pobedom na ekipom iz LUčana Zvezda je preuzea prvu pozicjju ali samo do završetka meča Radnički - Partizan. I jedan bod je dovoljan crno-belima za povratak na tron, ali smo sigurni da niko u taboru Partizana ne bi bio zadovoljan takvim ishodom. Gosti su favoriti, ali nam je sigurnije igrati na mali broj golova, pre svega zbog lošeg stanja terena na niškom Čairu. za 0-2 gola kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.