Ponedeljak, 11/12 - Fudbal, Španija, Segunda
11/12Tenerife vs Alcorcón1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/12/2023 14:13
Poslednji duel 19. kola španske Segunde se igra na Kanarskim ostrvima gde će Tenerife ugostiti Alkorkon. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Tenerife

Od početka sezone Tenerife igra po sistemu toplo hladno, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na tim koji se trenutno nalazi na šestoj poziciji, a upravo to mesto je i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje, i svakako da će to biti primarni cilj ove ekipe.
Inače, u prošlom kolu je Tenerife odigrao konačno jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Eldensea, a taj susret je završen rezultatom 0:3.

Alkorkon

Kako sada stvari stoje deluje da će se Alkorkon ekspresno vratiti u treći po kvalitetu rang španskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo četrnaest osvojenih bodova, što je za šest bodova manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva Alkorkon je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Elčea, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Mišljenja smo zaista da bi sve osim pobede Tenerifa na ovom duelu bilo veliko iznenađenje, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.