Utorak, 12/12 - Fudbal, Rumunija, Liga I
12/12Oţelul vs Sepsi1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
11/12/2023 03:34
Rumunsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ocelula i Sepsija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Ocelul

Sećamo se svi da je Ocelul nekadašnji šampion Rumunije, a verovatno mali broj ljudi se seća da je ova ekipa nastupala i u Ligi šampiona i to 2011. godine.
Bilo kako bilo, ovaj tim se nedavno vratio u najkvalitetniji rang rumunskog fudbala i nema nikakve sumnje da će primarni cilj biti opstanak.
U ovom trenutku se tim iz Galatija nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Rumunije ostvario senzacionalan trijumf na gostovanju kod lidera na tabeli, ekipe FCSB, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Sepsi

Sepsi će poput Ocelula za primarni cilj ove sezone imati opstanak u društvu najboljih, što se godinama unazad nije dovodilo u pitanje.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala osamnaest mečeva u šampionatu i ostvarila šest trijumfa, pet remija, ali i sedam poraza.
Na poslednjih pet mečeva, tim koji se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Sepsi posle tri vezana duela bez trijumfa, slavio na svom stadionu protiv Dinama iz Bukurešta, kome ne cvetaju ruže ove sezone, a taj duel je završen pobedom domaćina od 2:1

Naš predlog

Na prvi pogled deluje kao dosta težak meč za prognoziranje, međutim, smatramo da će Ocelul nakon velikog trijumfa u prošlom kolu nad liderom na tabeli uspeti da slavi i protiv Sepsija, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica M0zzartbet pripremila koeficijent 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.