Sreda, 13/12 - Fudbal, Švajcarska, Super League
13/12Winterthur vs CirihDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
11/12/2023 05:47
Pored Lige šampiona u sredu je na programu i jedan zaostali meč švajcarskog šampionata u kom će Vintertur na svom stadionu ugostiti Cirih. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Vintertur

Primarni cilj Vintertura će bez mnogo dileme biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na Lozanu, koja se u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva je Vintertur bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela čak četiri poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Lugana, kada je bilo 2:1.

Cirih

Generalno, svi navijači Ciriha imaju dosta razloga za zadovoljstvo za sada, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli švajcarskog šampionata uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Jang Bojs, ali i uz meč manjka u odnosu na aktuelnog šampiona Švajcarske, što znači da ukoliko Cirih pobedi na ovom duelu protiv Vintertura, prići će "mladim momcima" na samo bod zaostatka.
Na poslednjih pet mečeva Cirih je ostvario dve pobede, isto toliko remija i poraz, a u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Lucerna, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Cirih je svakako apsolutni favorit na ovom duelu protiv Vintertura koji u poslednje vreme igra katastrofalno, međutim, mišljenja smo da je možda čak i realnija prognoza od dvojke ta da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan pogodak na ovom duelu, pa vam savetujemo da se fokusirate na igru GG uz kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.