Sreda, 13/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
13/12Lester Siti vs Milvol1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
11/12/2023 06:50
Čempionšip nam je do sada doneo pregršt veoma interesantnih mečeva, a sredinom nedelje nas očekuje novo vanredno kolo. Ovog puta smo za vas analizirali duel između Lestera i Milvola koji je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Lester

Lester je prošle sezone mimo svih očekivanja ispao iz Premijer lige i svakako da će primarni cilj nekadašnjeg šampiona Engleske biti ekspresan povratak u društvo najboljih.
Kako sada stvari stoje Lisice se nalaze na pravom putu da to i ostvare, pošto se u ovom trenutku tim sa King Pauera nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Ipsvič.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom stadionu protiv Plimuta, a taj duel je završen rezultatom 4:0. I pre toga je nekadašnji šampion Engleske odigrao sjajan meč u gostima kod Vest Bromviča, kada je bilo 1:2.

Milvol

Milvol ima dosta problema u poslednje vreme, a na pet poslednjih mečeva nekadašnji prvoligaš je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je Milvol doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Kardifa kada je bilo 1:0, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za devetnaestu poziciju na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Inače, na gostovanjima je Milvol do sada ostvario tri trijumfa, isto toliko poraza i četiri remija.

Naš predlog

Smatramo zaista da bi sve osim sigurne pobede Lestera bilo ogromno iznenađenje, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.35 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.