Utorak, 12/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
12/12Lens vs Sevilja1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
11/12/2023 11:59
Francuskom vicešampionu dovoljan je i remi za nastavak puta u Evropi, ali u Ligi Evrope. Utakmica sa Andalužanima igra se u utorak u 18.45.
Lans

Francuski tim trenutno je treći u grupi i tu će i ostati u svakom drugom scenariju osim u slučaju poraza od Sevilje. Tada bi ova dva tima imala isti broj bodova, po četiri, ali bi Andalužani imali bolji međusobni skor i završili kao treći. Ima Lans šansu da se bodovno izjednači sa drugoplasiranim PSV-om, u sluačaju da pobedi Sevilju a da Holanđani izgube od Arsenala, ali bi svakako ostali treći jer Filipsovci imaju četiri boda u dva duela sa njima. U francuskoj Ligi 1 Lans je trenutno tek na 7. mestu, što je mnogo slabije nego prošle sezone koju su završili na drugoj poziciji. Prethodnog vikenda odigrali su bez golova na gostovanju u Monpeljeu.

Sevilja

Za Andalužane je izgleda igranje u Ligi Evrope prava stvar. Ponovo nisu supeli da se plasiraju u osminu finala LIge šampiona, a da podsetimo da su se u elitnom takmičenju našli baš zbog osvajanja lige Evrope prošle sezone. Njima je jedina šansa da i naredne sezone igraju u Ligi šampiona osvajanje Lige Evrope, s obzirom da su u La Ligi dosta zaostali za vodećim timovima i skoro je nemoguće da uhvate makar četvrto mesto na kraju, pošto im je mnogo bliža borba za opstanak. Ispada da je njima duel u Lansu meč sezone. Pobedom u Francuskoj osvajaju treće mesto u grupi i sele se u Ligu šampiona, a svi znaju šta se dešava u tom takmičenju kada Sevilja dođe do nokaut faze. Loša uvertira za ovaj meč odigrana je na Balearskim Ostrvima gde je Sevilja poražena od Majorke sa 1:0.

Predlog

I pored očajnih rezultata tokom jesenjeg dela sezone u svim takmičenjima u kojima su igrali, čini nam se da su ovakve utakmice, kao ova u Lansu, prosto stvorene za Sevilju. Domaćinu igra i remi, što je otežavajuća okolnost po Andalužane i baš zato oni nemaju izbora, moraju od starta krenuti po pobedu. Pokušajte s dvojkom, iskustvo igranja utakmica u Evropi, posebno ovih \'\'na ispadanja\'\', na strani je gostiju. Za pobedu Sevilje kvota u kladionici MaxBet iznosi 3.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.