Sreda, 13/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
13/12Midlzbro vs Hal SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
11/12/2023 20:28
Decembar je počeo očajno za obe ove ekipe koje su upisale po dva poraza. Popravni imaju u međusobnom okršaju na Riversajdu u vanrednom kolu Čempionšipa u sredu od 21 čas.
Midlzboro

Londonski klub je imao velike ambicije na početku sezone i gromoglasno se najavljivao povratak u Premijer ligu. Već na startu takmičenja pokazalo se da je taj optimizam bez osnosa, pogotovo u ovako jakoj konkurenciji, kakva je ove sezone u najjačoj drugoj ligi na svetu. Sada M\'Boro malo stabilizovao, pomerio ka gornjem delu tabele, ali bodovno nisu daleko od plej-ofa. Nalaze se na 12. mestu a od šestoplasiranog Sanderlenda imaju imaju samo tri boda manje, što može da se stigne već posle ovog vanrednog kola. Problem je trenutna forma Boroa, u dve utakmice odigrane u decembru zabeležili su isto toliko poraza, prvo na Eland Roudu u Lidsu, a onda i na svom Riversajdu protiv Ipsviča u subotu.

Hal Siti

Tigrovi su bolje plasirani od svog domaćina, ali su sakupili samo tri boda više do sada. Oni se nalaze na deobi 6. mesta sa Sanderlendom i Kardifom, što samo pokazuje kolika je izjednačenost u ovoj ligi, izuzimajući par timova, poput Lestera i Lidsa, koji su nešto kvalitetniji. Hal je igrao u eliti i nije se proslavio. Pitanje je da li su Tigrovi u ovom momentu spremni za još jednu takvu avanturu ili im je prevashodno važno da što pre obezbede miran završetak sezone. Imali su jedan jako dobar period krajem oktobra i tokom novembra kada su u pest kola zabeležili čak četiri pobede i jedan remi, ali su u dva poslednja kola izgubili od Votforda na svom terenu i na gostovanju kod Kvins Park Rendžersa u Londonu. U subotu su taj meč na Loftus Roadu izgubili sa 2:0 i ostali bez pozicije koja je u zoni plej-ofa.

Predlog

Poslednji mesec u godini je loše počeo za Hal i Midlzboro i treba što pre zaustaviti kola koja su krenula nizgbrdo. Uskoro počinje \'\'božićno ludilo\'\', vreme kada se igra veliki broj mečeva u Engleskoj, i kada se zauzimaju pozicije za proleće. Što se ovog meča tiče u njihovom međusobnim okršajima uvek ima golova, pa je prošle sezone M\'Boro dobio obe utakmice protiv Hala rezultatom 3:1. Sada su Tigrovi nešto ozbiljniji i predlažemo igru gol-gol sa koeficijentom 1.76 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.