Sreda, 13/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
13/12RB Leipzig vs Jang BojsDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
11/12/2023 20:53
Idealan meč za igranje na golove. Sve je jasno i pre početka, Bikovi su drugi a \'\'mladi momci\'\' treći. Utakmica na Red Bul areni igra se u sredu od 18.45.
RB Lajpcig

Bikovi su ostvarili cilj, još jednom su se plasirali u osminu finala, a sigurno je da su izbegli ovog puta Siti u toj rundi. Razlog je jasan, igrali su u istoj grupi, a ova dva tima su se u poslednje tri sezone sastala šest puta. Prošle su igrali u nokaut fazi, a i tada, ako i sada, Eglezi su bili bolji. U prošlom kolu Lajpcig je vodio 2:0 na Etihadu ali ne da nije pobedio na kraju, već je osao i bez jednog boda. Sada to nije toliko bitno, sigurno su drugi i čekaće žreb i svog protivnika u nokaut fazi. U dva poslednja kola Bundeslige Lajpcig je slavio, što je bilo važno posle neočekivanog poraza u Volfsburgu. Prvo su savladali debitanta Hajdenhajm sa 2:1, a u subotu u velikom derbiju bili su bolji od Borusije u Dortmundu sa 3:2. Posao im je olakšan ranim isključenjem iskusnog Humelsa. Sada su se vratili u borbu i za Salataru, mada Leverkuzen ima 7 bodova više.

Jang Bojs

Šampion Švajcarske susreće se sa mnogo problema i u domaćem prvenstvu. Na ruku im je prošlog vikenda išao remi Ciriha, ali i njihova dobra igra i pobeda nad Sent Galenom, pa jsu sada na četiri boda prednosti u odnosu na Cirih, doduše i sa jednom utakmicom više odigranom. Za jesenju titulu igraju narednog vikenda protiv Lozane Ouši, debitanta u Super ligi Švajcarske. Ipak, prave stvari slede na proleće kada će tim iz Berna pokušati da stigne do šeste titulu u poslednjih sedam godina. U Ligi šampiona su zadovoljni ostvarenim. U grupi sa Sitijem i Lajpcigom teško je očekivati prolaz dalje u nokaut fazu, ali su sa četiri osvojena boda u duelima sa Crvenom zvezdom osigurali nastavak evropskog puta, samo u slabijoj Ligi Evrope. Upravo je duel sa Zvezdom u prošlom kolu bio ključan, a \'\'mladi momci\'\' su ga dobili sa 2:0.

Predlog

Meč nema rezultatski značaj, ali znamo koliko novca donosi svaka pobeda u Ligi šampiona, ali i bodova za lični koeficijent. Gledajući te stvari utakmica više znači gostima jer Lajpcig nema problema sa finansijama, ali ni sa koeficijentom. Jang Bojsi su poraženi na svom terenu sa 3:1 i od Sitija i od Lajpciga ali su igrali hrabro i napadački. Igraće tako i u Lajpcigu i ne bi nas iznenadilo ni da ostanu neporaženi. Na kraju krajeva gol bi morali da daju, pa je naš predlog igra gol-gol sa koeficijentom 1.65 u kladionici MaxBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.