Utorak, 12/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
12/12Stouk vs SvonsiDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
11/12/2023 21:14
U okviru 21. kola Čempionšipa, ekipa Stouka će na domaćem terenu dočekati Svonsi. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Stouk

Nekadašnji stabilni učesnik Premijer lige će u ovoj sezoni imati dosta posla u borbi za opstanak. U poslednje vrijeme igraju veoma loše i na poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu, a u nizu su od 4 uzastopna poraza. Sa dvadeset jednim osvojenim bodom su na 20. mjestu na tabeli, sa svega 2 boda više od opasne zone. U poslednjem kolu su na domaćem terenu poraženi od Šefilda rezultatom 0:1.

Svonsi

Klub koji je najavljivao potencijalni povratak u elitni rang ove sezone, teško da će se na kraju naći na nekoj od pozicija koje vode u Premijer ligu. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, a u tim duelima su upisali dva remija, dva poraza i jednu pobjedu. U poslednjem kolu su upisali trijumf protiv ekipe Roterhama rezultatom 1:2, pa su sa 24 osvojena boda na 16. mjestu na tabeli.

Prijedlog

Mišljenja smo da je Svonsi u mnogo boljoj formi i da neće izgubiti u ovom meču, te vam predlažemo igru X2 po kvoti 1.70 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.