Četvrtak, 14/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
14/12Ajaks vs AEK Atina1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/12/2023 03:26
U četvrtak su na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ajaksa i AEK-a. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Ajaks

Nakon nestvarno loših partija na startu sezone, kako vreme polako ali sigurno prolazi tako i Kopljanici igraju sve bolje.
Najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa u holandskom šampionatu vezala čak četiri trijumfa i uspela da se probije do pete pozicije na tabeli, što je u jednom trenutku delovalo praktično neverovatno.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Evrope slavio na svom stadionu protiv Sparte, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

AEK

Nažalost, AEK nije uspeo ozbiljnije da se umeša u borbu za plasman u nokaut fazu Liga Evrope, međutim, grčki predstavnik drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u nokaut fazu Lige konferencija, a za to će ovom timu biti dovoljan i bod na veoma teškom gostovanju kod Ajaksa u poslednjem kolu.
Inače, u prošlom kolu je AEK doživeo treći uzastopni poraz u Ligi Evrope, ovog puta na domaćem terenu protiv Brajtona, a taj susret je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Ajaks želi da se pobedom oprosti od ovogodišnjeg izdanja Liga Evrope, ali i da se domogne treće pozicije na tabeli koja od skoro donosi nastavak takmičenja u Ligi konferencija, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.