Četvrtak, 14/12 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
14/12Klub Briž vs Bodø / Glimt1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/12/2023 03:37
Ovogodišnje izdanje Lige konferencija nam je donelo nekoliko spektakularnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Klub Briža i Bodea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Klub Briž

Klub Briž igra na veoma visokom nivou ovogodišnje izdanja Lige konferencija, a pre svega treba reći da je ova ekipa u plej-ofu za ulazak u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje uspela da eliminiše nimalo naivnu Osasunu.
U ovom trenutku se belgijski predstavnik nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na Bode, što dalje govori da je ovoj ekipi u meču poslednjeg kola dovoljan i bod kako bi definitivno obezbedila plasman u doigravanje, a deluje da bi Klub Briž mogao čak i do sva tri.

Bode

Veliki uspeh je napravio norveški Bode samim plasmanom u nokaut fazu Lige konferencija, i svakako da je nebitno da li će to biti sa prvog ili drugog mesta na tabeli, iako, će prvoplasirani tim direktno u osminu finala, dok će drugoplasirani morati da krene od šesnaestine finala, a to samo po sebi nosi i nešto težeg rivala na žrebu.
U prošlom kolu je norveški predstavnik odigrao fenomenalan meč na svom terenu protiv Lugana, koji je završen pobedom domaćeg tima rezultatom 5:2.

Naš predlog

Prva asocijacija za ovaj duel su golovi, međutim, utisak je pre svega da Klub Briž ima daleko više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, pošto je ova ekipa redovni učesnik evropskih takmičenja, i zbog svega toga vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.