Petak, 15/12 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
15/12Šalke 04 vs Grojter Firt1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/12/2023 03:20
Petak je po pravilu rezervisan za uvodna dva duela nemačke Cvajte, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Šalkea i Grojter Firta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Šalke

Šalke je nažalost prošle sezone ispao iz Bundeslige i sigurno je da je primarni cilj ekspresni povratak u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, međutim, tim iz Gelzenkirhena ne igra onako kako su to svi očekivali.
Naime, u ovom trenutku se nemački velikan nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Ruku na srce u poslednje vreme Šalke igra dosta dobro, pa je tako ova ekipa u poslednja dva kola ostvarila isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Hanze, kada je bilo 0:2.

Grojter Firt

Poput Šalkea, i Grojter Firt će dati sve od sebe da dođe do promocije u Bundesligu, a u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i trećeplasirani Hamburg, a poznato je da to treće mesto na kraju šampionata donosi i plasman u baraž, odnosno meč sa šesnaestoplasiranom ekipom iz Bundeslige.
Na poslednjih pet mečeva Hrgota i drugari su ostvarili četiri trijumfa uz samo jedan remi, i to baš u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Magdeburga, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Potencijalno bi ovo mogao da bude jedan meč sa velikim brojem pogodaka, ali pre toga vam ipak preporučujemo da se oprobate sa jedinicom, za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.