Petak, 15/12 - Fudbal, Francuska, National
15/12Dižon vs Sošo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
13/12/2023 03:27
Posle duže vremena smo za vas analizirali jedan meč iz francuske treće lige, a ovog puta je izbor pao na susret između Dižona i Sošoa. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Dižon

Na prvi pogled vidimo da Dižonu nije mesto u trećoj ligi, pošto je ne tako davno ova ekipa nastupala u Ligi 1.
Logično, primarni cilj će biti povratak u Ligu 2, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Nior, a poznato je da to drugo mesto na kraju prvenstva donosi direktan plasman u drugi po kvalitetu rang francuskog fudbala.
U prošlom kolu je Dižon slavio na svom terenu protiv Red Stara, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Sošo

I Sošou svakako nije mesto u trećem rangu francuskog fudbala, a u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Dižon, kod koga između ostalog ovaj tim i gostuje u ovom kolu.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao petnaest mečeva u šampionatu i ostvario šest trijumfa, četiri remija i pet poraza.
Inače, u prošlom kolu je Sošo odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Marinanja, kada je bilo čak 4:0.

Naš predlog

Veoma težak duel za prognoziranje, ali ipak, vodićemo se time da je Dižon na poslednja tri meča na svom stadionu ostvario isto toliko trijumfa, i deluje da je vreme i za četvrtu pobedu u nizu, pa savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 2.15 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.